Hitta ett bra hotell i Sundsvall

Vill du hitta hotell i Sundsvall som passar dig? Det är inte lätt att hitta rätt hotell som lever upp till de önskemål man ofta har när det väl är dags att boka.

Sidsjö Hotell ligger endast ett par minuter från Sundsvalls centrum i en säregen stadsdel med oslagbar natur bara runt hörnet. Oberoende av om du är ute efter ett smidigt långtidsboende, ett boende som bjuder in till härligt friluftsliv eller bara vill åka på en avkopplande weekend lämpar sig vårt hotell väl för alla ändamål.

Kom hit för att uppleva staden, naturen eller vila upp dig. Till Sidsjö Hotell är du alltid välkommen.

Du har hittat ett hotell nära stadspuls och härlig natur

Hotellet är beläget i en unik del av Sundsvall med det friluftsområde i regionen som drar flest besökare utanför dörren och endast ett fåtal minuter till stans stadskärna. På vårt hotell får 150 gäster plats och vi har 77 rum i olika storlekar att välja mellan, alltid till en rimlig kostnad.

Med ett brett kundregister bestående av både privatpersoner på resande fot, tjänstefolk i behov av långtidboende och företag håller vi i vår regi kontinuerligt sammansvetsande kickoffer, halv- eller heldagskonferenser samt övriga roliga aktiviteter. Utifrån vårt läge med den slående natur och närhet till centrum har vi på Sidsjö Hotell under åren varit med och arrangerat allt från cykel- och skidlopp, till PV-klubbens bilträff på våra gräsytor.

Vid behov av ett ställe där ni kan hålla företagets nästa möte, konferens eller utbildning kan vi på Sidsjö Hotell erbjuda nio olika konferenslokaler att välja mellan där det största har plats för upp till 330 deltagare.

Att hitta rätt hotell som kan erbjuda just det du söker kan vara svårt. Med många lyckade arrangemang i ryggen och nöjda, återkommande gäster vill vi säga att vi kan erbjuda något för de flesta. När du söker boende i Sundsvall får du gärna ta kontakt med oss och berätta om dina önskemål när du söker hotell. Vi svarar på hur vi kan bemöta dina behov.

Bekvämt boende till en rimlig kostnad

Vi erbjuder olika typer av rum, alltid till resonabla priser. Vi tycker att det ska vara okomplicerat och att du ska kunna bo bekvämt utan att det ska kosta överdrivet mycket. Genom att bo hos oss får du mer pengar över, vilket är ett bra alternativ för dig som vill uppleva Sundsvall. Med oss räcker alltså pengarna längre och du kan upptäcka mer.

På Sidsjö Hotell tycker vi att det är självklart att du ska bo bekvämt under din vistelse i Sundsvall. Vi har en ambition om att erbjuda boende som känns prisvärda för alla. Som vår gäst är det viktigt för oss att du ska kunna uppleva stadens utbud utan att behöva göra avkall på bekvämligheten.

Sidsjö Hotell erbjuder något för alla önskemål i Sundsvall

Är du en aktiv person som vill kunna träna regelbundet finns många förmåner med vår anläggning. Med vårt läge finns möjligheten att träna inomhus i gymmet och utomhus i den vackra naturen som omger hotellet. Det finns också goda möjligheter att basta och ta ett dopp i poolen i relaxavdelningen som ligger vid gymmet

I vår mysiga Restaurang Gårdshuset erbjuder vi frukost varje dag och serverar lunch måndag till fredag. Är ni ett mindre eller större sällskap som önskar att komma för middagssittning tar vi givetvis emot er efter förfrågan.

Varmt välkommen till Sidsjö Hotell i Sundsvall.

Våra rum

Kontakta oss / Boka


Hitta ett bra hotell i Sundsvall

Sidsjö Hotell & Konferens – ett mycket prisvärt boende i närheten av både naturen och Sundsvalls centrum

Med prisvärda hotellrum och ännu billigare sovrum, för att du ska sova gott…
Ett perfekt hotell för allt mellan företag med långtidsboende och konferenser till ett utmärkt sportboende som ligger nästan i centrum av Sundsvall och mitt i regionens mest besökta friluftsområde – 77 rum, för mer än 150 gäster.

Hotell

Boende med fri parkering
nära Sundsvalls centrum

Se våra rum här

Konferens

Planerar ni ett möte, event,
utbildning eller konferens?

Intresseanmälan

Restaurang

God och vällagad mat
i vår egen restaurang

Meny

Sportboende

Cykling, löpning, skidor m.m.
Lägg ert träningsläger här.

Skicka förfrågan